Lauantai-aamuisin käyn hakemassa alakerran leipomosta pyjamahousut jalassa tuoretta sämpylää, keitän kahvia ja syön aamiaista pitkään ja hartaasti. Tämä on yksi viikkoni kohokohdista. Netti-hesari kuuluu myös tähän traditioon.
En ole ainoa joka näin tekee, sillä tässä maassa on seitsemän kertaa enemmän leipomoita kuin Suomessa Alkoja. En liioittele jos sanon että jokaisesta asuinkorttelista löytyy Bäckerei, josta haetaan lounassämpylät, aamiaissämpylät, leivät ja leivonnaiset.
Olen seurannut tarkasti mitä tämän maan asukkaat leipänsä päälle laittavat ja tässä kaksi yhdistelmää jotka olen todennut herkullisiksi...
Tuorejuustoa (Philadelphia esimerkiksi) ja valuvaa hunajaa...
...tuorejuustoa ja kirpeän makeaa hilloa. Suosikkini on hapankirsikka hillo.
Friday, October 3, 2008
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment